två timmar kvar på natt pass ett av två :)

Trötter trötter japp japp, Hoppas att de två timmar som är kvar går fort fort, en så länge är det fortfarande väldigt mörkt ute. Får se när ljuset faller sig in idag! 
 
Längtar väldigt mycket till min säng just nu ska bli otroligt skönt. imorgon kommer jag att jobba ytterliare en natt och efter det blir det att ta bussen mot söder (Y) 
 
// Enid 
 
 

En svunnen tid gör sig påmind!! <3

Hej på er!
 
Klockan är 05:13 och det är ca 3 timmar kvar på mitt arbetspass. SItter och saknar en svunnen tid nå grymt!! Älskade det. Dock ser saker och ting väldigt annorlunda ut idag även om det finns en del likheter. Underbara minnen alltså!! Hu hu Hun! <3 
 
Hopefully things will keep on changing for better and for worse sometimes and to be able to become better again!!
 
Här kommer en lite äldre bild, en av mina stora favoriter samt en lite nyare bild nedanför :)
 
En bild på mig från Vintern 2011 
En bild på mig från 2013 sommar
 
//Enid
 

Mysig dag i stallet!! :)

En bild från när jag hade henne på Dille, Foto Elisabeth H
 
En bild på tjejen när jag hade henne på Dille under förra terminen foto: Erika B
Foto från när jag hade Japra på Dille förra terminen. Foto Erika B 
 
Hej på er!
 
Kom tillbaka för en liten studn sedan efter en efterlängtad dag i stallet. Har inte ridit på ca 2 månader och har saknat det nå grymt, en så enkel sak som att också vara i stallet. Så idag tog jag iniativet och åkte iväg. Var sjukt kul att vara tillbaka igen. Jobbade Japrisen en del från marken innan jag satte upp och denna gång blev det mest bara skritt. Hon har nämnligen ganska långa hovar, har endast blivit riden några eller någon gång sedan i Juli så gäller att börja lite försiktigt och jobba mycket med grunderna.
 
Hon tränger i ena varvet och flytter gärna ut i det andra så gäller att börja aktivera bakdelen och få henne att trampa in under sig och arbeta lätt och rätt med hela kroppen. Började från marken och gick bredvid och longerade henne lite vilket gick bra skötte sig exemplariskt. efter det red jag henne och flyttade ut henne osv för att få henne att släppa efter i handen och för den delen heller inte bli hängandes i handen som hon gärna blir. Riktigt kul var det!
 
Efter jag varit där valde jag att börja gå hemmåt då det var ca en timme kvar tills bussen skulle gå. Slutade med att jag istället gick hela vägen hem. Blev en promenad på ca 7 km och tog ca 70 minuter. Hade inte bråttom utan bara mest gick och fundera och njöt av vädret och utsikten :)
 
//Zai 
 
 
 

What's happening

 

 
Hej!
 
idag vaknade jag av min alarm klocka (mobilen) som så många andra mornar. Skillnade nu var bara att jag inte hade förmågan att slå av den. Mina armar var som bortdomnade när jag vaknade och kunde inte lyfta dem tillräckligt långt för att ni till telefonen som högst låg 40 cm från mig. Ganska skumt måste jag säga. Att ha viljestyrkan men inte förmågan att slå av ljudet. Skumt sätt att vakna på måste jag säga. 
 
Idag är det bara en typisk tung kemi lektion som vi ekoentreprenörer varken måste eller ska vara med på. Iställer har jag planerat att åka iväg och rida Japrisen. Hästen jag hade på foder på Dille ska bli sjukt kul att få träffa henne igen. Har bara träffat henne en gång sedan jag kom upp och har faktiskt saknat henne. 
 
Efter det om jag fortfarande känner mig motiverad ska jag dra iväg till cirkus skolan och fortsätta Poia lite, synd bara att inte Ikki hade möjligheten att följa med men ja som sagt får se om jag åker skulle vara roligt i alla fall men måste också försöka läsa en hel del idag i kurslitteraturen. 
 
Ha re så bra!!
 
 
//Zai 
 

Ffån fantasi till fantasi

Jag för 6 år sdan ute på våran årliga vandring :) 
Jag hösten/vintern 2002 alltså 11 år sedan 
 
Hej på er!!
 
När jag var yngre fick jag kommentarer av exempelvis lärare i lågstadiet eller av dagisfröknar att det inte träffat något barn med lika vild fantasi som jag. Något jag måste säga att jag tycker är roligt. 
 
Så här när jag blivit ett antal år äldre brukar jag längta tillbaka lite då jag hade en så kallad vild fantasi och faktiskt skapade konst av olika slag. Konst är fortfarande något jag brinner för men när jag väl sätter mig ner och ska hitta på något får jag ideé torka. Dock är det oftast så många gånger när man verkligen måste eller vill hitta på något roligt att skapa tar det tvärstopp och de gånger då man verkligen är upptagen med annat är då man får som mest ideér. 
 
Detta är något jag funderat en del över under kvällen. Jag har ofta levt i någon typ av fantasi värld. En värld som inte många andra förstår men där jag många gånger stormtrivts. Tidigare hade jag många bekantskaper med figurer och filur som bara jag visste om och kände till. Något som stundtals gjort andra ganska förvirrade. 
 
Konstaterade precis att min fantasi egentligen inte försvunnit men tar sig utryck på andra sätt något som jag själv också kan bli förvirrad av. På ett sätt gör detta att jag mår otroligt bra. Men på ett sätt blir det som komplicerat när den "vanliga" världen anropar tillbaka mig och jag återigen måste koppla om och helt vara närvarande här och nu. 
 
//Zai 

MAKEUP - Make it up -> whoops :)

 
Hej!
 
inför kommande fotosession men även vardagen har jag hittat lite inspiration till att hitta på något nytt när det kommer till smink. Kollat upp lite olika test för att få lite inspiration så nu jäklar ska jag prova lite. 
 
Så idag köpte jag in en vit kajal penna och provade även den och ja I LIKE IT!! Ganska häftiga effekter har dock inte testat den fullt ut ännu men ska bli kul att göra det. 
 
Har också fixat med lite nya ögonskuggpr för att kunna variera lite mer. När det kommer till smink och dyl kan jag inte säga att jag egentligen är så speciellt insat men ja smink är alltid kul att mixtra med och experimentera med och se vilken typ av effekter man kan få fram med olika metoder :)
 
Ett sträck på ögonlocket är standard för mig och har varit i flertalet år, kommer faktiskt inte helt ihåg när det var jag inte hade det. Och nu när jag tar bort det ibland eller dyl så ser jag halft lite levande död ut enligt mig själv eller ja vääääldigt ovant att se mig utan det lilla sträcket. 
 
Har fått många kommentarer kring det under åren, att det är onödigt eller fjantigt att konstant använda smink men för mig är det inte riktigt samma sak. Klart att det är smink och att ja jag använder det dagligen men att "sminka" sig är mer för mig hela alltihopa och så länge det bara är sträcket på ögnlocket är det mer bara en detalj. Kanske dock borde prova lägga in ett permanent sträck kanske inte lika väl markerat som nu men ett möjligen något mer diskret men ändå märkbart sträck för att slippa göra om det hela tiden när det suddas ut gång på gång. Något jag funderat på i alla fall. Är dock inte det billigaste men men kanske sparar på det i längden :) om inte ekonomiskt så tidsmässigt inte för att det tar så mycket längre än högst ett par minuter men ändå. :)
 
Ha re great!!!
 
//Zai 
 
 

"Börja sluta tro och låta vansinnet gro"

 
 

Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv
Och smita från smällen med sjumilakliv

Jag kommer inte hem ikväll
Om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl
Av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff
För alla stunder vi haft

Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
Se mig som saknad, en förlorad son

Jag kommer inte hem ikväll
Om jag känner mig själv
Låt oss ta farväl
Av både hjärta och själ
Jag kan ta ett långt hårt straff
För alla stunder vi haft 
(x3) 

 

De meningar jag markerat med fettare stil är vad jag slits i mellan ganska ofta just nu. Skulle så gärna på ett sätt lämna allt eller försvinna. Ta det där steget och bryta det hela dra iväg och skita i det som varit och blicka framåt. Kanske någon gång komma tillbaka men inte på väldigt länge. Hitta något nytt och hitta där jag hör hemma där jag på ett sätt också vet med mig det och inte konstant behöver gissa mig till eller fundera på saker. Där en del saker inte är något annat än självklara. Skulle vara så otroligt skönt att bara veta en simpel och enkel sak som tyvärr på många sätt verkar allt för komplicerad för att det ens ska vara möjligt. 

 

En förhoppning som jag hoppats på lääänge men som tyvärr inte verkar fungera även om jag stundtals sätt den som väldigt enkel så verkar det inte vara det i själva verket. Detta är inget jag skriver som för att kritisera snarare för att jag börjar få slut på ideér och i själva verket inte vet vad jag ska göra längre. Det är inget jag är glad eller stolt över men det är vad det är. 

 

Allt jag kan säga är att jag är nöjd med min utbildning och allt som varit med den och allt runtomkring. Det är snarare andra saker som är utanför allt med utbildningen osv som detta handlar om. 

 

//Zai


Will simply no longer happen!

Hej!
 
Ja vad man väljer att göra och prioritera är något jag definitivt borde fundera på både en och två och möjligen också tre gånger. I helgen är inte första gången som jag faktiskt väljer bort att göra/planera saker jag tänkt göra för att jag tänkt/förväntat mig att jag skulle vara "upptagen" när det sedan inte blir som jag tänkt sitter jag då och har valt bort saker som jag kanske väldigt gärna skulle ha gjort. För att jag tänkt att jag skulle prioritera annat men när de saker inte händer ja vad gör man. Denna situation är lite små störande!! Och ja gör det ganska svårt att möjligen fortsätta prioritera bort annat. 
 
I fortsättningen bör jag möjligen tänka lite annorlunda och lägga om mina prioriteringar. Om saker och ting inte prioriteras på samma sätt varför ska jag lägga ner tid och energi på att fixa och dona med saker som ändå inte blir av?!?! 
 
My misstake -> Hopefully wont happen to many times again. I should simple do the things which comes up first and if a second think comes up that's simply to bad! 
 
En bild från en fotosession för ett antal veckor sedan. 
 
//Zai
 
 

Zombie - Evening

Hey!!
 
Idag har jag tagit det lungt på förmiddagen och på eftermiddagen var jag med som Zombie på ett Halloween party. Från början när jag kom ditt ville jag ungefär åka därifrån kändes så jäkla awkward. Dock blev det bättre under kvällen och löste sig ändå någorlunda till slut. Men ja den stämning som blev till en början är antagligen något jag helst skulle vilja undvika!! Det är dessa tillfällen som gör att jag kan åka till andra sidan Sverige eller någon annan plats och påbörja något nytt och glöma bort det som varit. 
 
Dock ville jag ställa upp för de som hade arrangerat halloween feste/kalaset så bara att bita ihop helt enkelt och som sagt blev ju bättre under kvällen också.
 
När jag sedan kom hem var jag super glad då jag fått ett meddelande om att min lilla flicka numera är ridbar igen och att jag gärna får komma förbi och jobba med henne. Något som kändes jätte roligt!! Har saknat stallet och hästarna som fan och kanske framförallt henne då jag fick en ganska häftig kontakt med henne! :) På ett sätt var jag även ganska besviken när jag kom hem. Dock är det jag som bestämmer om jag ska låta situationen påverka mig eller om jag ska försöka skaka av mig den och tänka på annat vilket jag faktiskt också gjorde vilket var bra. Började snacka med ett antal vänner som ganska snabbt hjälpte mig på andra tankar vilket var jätte skönt :)
 
Zombie bild från Google. 
 
//Zai 
 

Who the hell is ZAI? :)

 
En bild som jag fotade i ettan och gjorde om lite den 22 Januari 2010. 
 
Många som läser denna blogg undrar säkert varför jag skriver Zai hela tiden. Zai är ett smeknamn som jag fick under min tid på Dille. Dille är de gymnasium jag pluggade på i tre år som är belägget här i Jämtland. 
 
Var egentligen lite av en "olyckshändelse" som vi började prata om "AI" namnen. mina vänner fick då namnen Nai, Hai,Lai,Mai, Tai och jag Zai. Det var tänkt från början att första bokstaven i ens namn och sedan bokstäverna "ai" men E:ai fungerade inte så jag fick bli Zai. ända sedan dess har jag stundtals gått under namnet Zai. På olika convent och festivaler jag jobbat på har jag använt namnet samt att jag kallas för det lite då och då osv. Ett namn jag kom att trivas bra med, med andra ord.
 
The Ice Cool Gang var också ett gruppnamn som vi kom på hur det blev The Ice Cool Gang kommer jag inte riktigt ihåg men så blev det. Att vi fortfarande skulle vara en nära grupp är lite av ett skämt. En del av oss träffas knappt eller har väldigt lite kontakt. Dock har jag en del kontakt med vissa och mycket med andra men ja en tid med mycket minnen!! 
 
Ha re great!!
 
//Zai 
 

Minnen från Gymnasietiden

Hej!
 
sitter och tittar igenom en hel del bilder på min hårddisk och fick fram bilden nedan påminner mig väldigt mycket av när jag bodde på Dille i Norra och hade funderingar på att åka till Uppcon som jag till slut också gjorde. Ett grymt roligt event! Tyvärr sista året men måste försöka leta upp något liknande event och åka igen!! Love IT!! 
 
 
 
//Zai 

Foto session: Östersunds hamn under mörker

Hej hej!
 
Var ut här om kvällen och fotade nere vid vattnet. Var dock inte en så intressant himmel som jag hade hoppats på så fick bli lite kreativ istället och här är några bilder:
 
Faktiskt ganska nöjd ändå med bilderna trotts att det inte var helt optimala förutsättningar men när man låter kreativiteten flödda fritt blir resultatet ändå ganska kul!
 
Kreativ ljus bild - Med långa slutartider och lite kreativitet kan det bli en rolig bild ändå!
Kreativ ljus bild - Med långa slutartider och lite kreativitet kan det bli en rolig bild ändå!
Kreativ ljus bild - Med långa slutartider och lite kreativitet kan det bli en rolig bild ändå!
Kreativ ljus bild - Med långa slutartider och lite kreativitet kan det bli en rolig bild ändå!
Och sist men inte minst en bild på krogen/baren/resturangen Marite så ligger precis vid hamnen i Östersund :)
 
Fotograf: Elise Carson © 
 
Ha re så bra!!
 
//Zai 

Funny Pictures!

Hey!
 
Hittade ett gäng roliga bilder på min hård disk så slänger ut några här:
 
 
 
 
 
 
 
So long, Zai 
 

Nya tider och nya möjligheter!! :)

Ikki och Fame från praktiken hos Hundar Utan Hem 2012
 
Hej på er!!
 
Imorgon bär det av till Gällö för att titta på en eventuell foder häst. Ska bli jätte spännande. Är en 13 årig travnordis. Så ingen islandshäst denna gång. Har dock tänkt att om det inte blir en islandshäst så har jag hoppats på ett kallblod och med lite tur kanske detta sto blir min foderhäst. 
 
Har pratat med ägaren i telefon och hon låter jätte trevlig. Dock inte igång nu precis som Seifur och Japra när jag hade dem på foder. Har dock också gått med föl men det ska nog inte ställa till det. 
 
Ska bli jätte kul!!! Saknat hästarna och att vara i stallet massor!! :) 
 
Ha re bra!!
 
//Zai 

Den 17 Oktober och tiden passerar fort!

Hey på er!!
 
Har varit ytterligare en dag utan lektioner idag. Skönt på ett sätt men ändå bra att ha riktiga lektioner och komma ut och träffa folk också. Dock börjar man bli lite bekväm och kör på distans. Finns dock fler fördelar med att köra på distans. Det är väldigt lätt att fokusera samt att jag som antecknar typ allt, är det bra att ha en nödlösning ibland. Print screen har jag kommit på är en väldigt bra funktion när man sitter och är helt inne i antecknandet och missar något på power pointen. då äre bara att gå tillbaka och läsa det efteråt :)
 
Har även varit iväg och handlat lite, har planer på en ny foto session så behövde lite mer smink och dylikt. Så får se vad jag kan komma på och om min foto ide kan funka :) Eller ja sitter just nu på ett gäng ideér så får se vilken det blir först. :)
 
Ha re bra!!
 
//Zai 

MaryJet - Forever!

Hey!
 
Har lyssnat på Maryjet's singel "forever" grymt bra låt! Kan tänka mig att det kan vara för att jag känner igen mig en del i den.
 
Hittade inte texten men skrev av den så här nedanför är texten och hennes musik video:
 
 
Text "Forever"- MaryJet
 

Heeey

Do you remember when times stood stil

When we were young and didn’t have a free will

World in our hands but our minds by past

You had to be someone or be an outcast

 

You got to know me I got to know you

I maid up stories while you got your tattoo

I was a the girl with, poor selfesteame

You lift me up and we began to dream

 

Holding on forever

We’d be holding on forever

 

Always together and out of control

It’s like we never known another soul

Oh lucky me I was your number one

I felt so sneaky said you’d never be gone

You ran away when things got to serious

While I was all busy picturing us

With a big house and big family

We’ll name our kids after tom and Lee

 

We’d be holding on…. forever

We’d be holding on…. forever

We’d be holding on…. forever

We’d be holding on…. forever

ever ever ahh

 

Looking back on us

 to hearts on fire

We were burning

A true love story

til you hade to go your own way

But hey we had a real good time

 

When we were holding on forever

When we were holding on forever

When we were holding on forever

When we were holding on……

Oh When we were holding on forever

 

We were holding on on and on forever

Oh oh oh holding on forever 

 

PS. Kan vara småfel på testen i sista meningarna. 

 

Ha re great!!

 

//Zai♥


Portable Speaker and driving

Hey!
 
dagen började med en körlektion och ja det börjar ta sig!! vilket är grymt kul!! längtar verkligen efter att ha körkort!! 
pluggade även körkortsteori och klara ytterligare test på körkortsproven man kan göra online (Y) samt läst massa i boken. Vilket känns jätte bra :) 
 
Efter det blev det lektion och plugg i ett antal timmar svängde även förbi clas Olsson under eftermiddagen för att köpa nya hörlurar och även investera i en mini speaker. Har funderat på att köpa en mini speaker hur länge som helst men inte riktigt kunnat bestämma mig men igår slog jag till. Fantastiskt ljud måste jag säga och speciellt för att vara så liten. Grymt att ta med sig med andra ord :)
 
Är ungefär lika stor som en biljardboll :)
 
 
//Zai 
 

Boende ... hm :)

Hey på er!!
 
saknaden efter att ha Vovve i hemmet blir allt större och bo på landet och på gård vore egentligen ideelt. Jag vet en plats där jag säkerligen skulle trivas väldigt bra där jag även skulle kunna ha med min vovve som jag har vilket vore grymt. Då hon betyder otroligt mycket för mig och ja skulle vara så bra om jag kunde få upp henne till Jämtland. Ta massa långa promenader med henne och bo på landet men ändå i närheten av stan. 
 
Visst finns det absolut fördelar med att bo i stan när det kommer till utgångar och spontan fika och dyl samt att det är nära till olika aktiviteter. Men ja ne jag är ingen direkt stads människa och ja klart att jag kanske trivs men ja stan är möjligen inte riktigt min grej egentligen. Bil körkort och att bo på landet en bit från stan men ändå relativt nära skulle antagligen vara idealet. Gärna då med hästarna och stallet som granne. 
 
Då är bara frågan om jag skulle flytta till den plats jag tänker på nu skulle jag i så fall radera ut den planen att flytta ihop med någon dock kan denna plan bli möjligen lite mer lång siktig. Måste säga upp/nämna att jag vill fortsätta att bo där jag bor nu i början av December och har om jag väljer att bo kvar tre månaders uppsäggningstid. Så att hitta ett nytt boende snabbt om "vi" kommer på att det funkar skulle då alltså inte vara helt enkelt eftersom jag i den situationen är låst i tre månader till. Finns många olika sätt att gå tillväga men ja med lite tur har jag körkort i slutet på detta år och med lite tur även ett jobb som i så fall skulle göra situationen lite annorlunda och skulle ge mig fler möjligheter. 
 
Så just nu är det mest bara att ta varje dag som den kommer och försöka blicka framåt och hoppas på att saker och ting gärna förändras och då till ett bra och lite mer långsiktigt läge. Där det finns möjligheter och valfrihet. 
 
Ha re bra!!
 
//zai 

Körlektion Japp japp!! :)

Hej på er!
 
Kom precis tillbaka efter att ha haft en körlektion. Gick hur bra som helst!! :) typ första gången som jag är glad och riktigt nöjd efter en lektion -> Awsome! Just nu känns körkort inte allt för långt bort vilket är underbart! Kommer bli hur skönt som helst när jag äntligen får till körkortet men en så länge gäller det att rå plugga körkortsboken och försöka att få till proven innan eventuell uppkörning osv. Plötsligt känns halkbanan väldigt långt borta!! Men men tiden har en tendens att gå fort vilket är great i denna situation :)
 
Ha re great!!
 
Nu bär det av till skolan även om vi inte börjar förrens om 45 minuter :)
 
//Zai 

Drivers Licens hope it comes soon soon soon!! :)

Hey hey!
 
Körlektion imorgon igen och längtar som fan till att vara "fri" och att ha ett körkort. Har dock även bokat in halkbanan och har även pluggat järnet under förra veckan när det kommer till teorin och ska fortsätta med det imorgon!! Har som mål att försöka ta körkortet innan USA vilket innebär att det är ca 2,5 månader kvar. Hoppas hoppas hoppas! Skulle vara så otroligt skönt! Men ja det återstår att se vad jag hinner med innan jag åker!
 
Ha re bra!!
 
//Zai 

Allot done allot to go!

Hey på er!
 
Plugg idag, föreläsning om Östersjön, ganska intressant men hade även annat att göra. Drog iväg till Dille en runda och tittade på den stig vi kommer att använda oss av under Halloween eventet som kommer allt närmare.
 
Har även sökt ett par jobb nu under helgen vilket är bra!
 
Bokat biljetter till Daniel Norgren konserten i Borås om några veckor och hunnit med träna lite -> Nice blev även en liten power walk till bussen idag så hoppas på att känna av det imorgon.
 
Ska försöka träna varannan eller varje dag nu framöver i några veckor. Har hittat två passande övningar för tillfället men måste hitta ett par till. Har inte jätte höga mål eller dyl men endå bra att hålla igång lite nu när jag inte har hästarna och stallet som en källa till aktivitet. 
 
Dock är det bara lite över en vecka innan det bär av hemmåt eller ja ner till Uppsala/Stockholm igen. Ser faktiskt fram emot det! Ska bli grymt härligt att träffa mina underbara vänner och jobba lite samt även ta det lungt. Komma igång med långa promenader med vovven och få träna min Toppis igen. Ska bli grymt kul! 
 
En av många bilder från en foto session jag hade i somras, tyvärr blev det en strimma av ljus mitt över bilden men ja så får det vara. Ganska okey uttryck ändå i bilden :)
Lite action shot under samma foto session som ovan. 
 
Foto session ska jag deffinitivt ge mig på igen när jag kommer hem. Gäller att passa på med höstens alla färger och härliga miljö :)
 
//Zai 
 
 

Det stilla underbara och okända!

 
 
...Att fina harmoni i en brusande stad, mellan betongväggar och tusentals fasader känns stan så ytlig. så många konst gjorda och blinkande ljus sällan mer än bara några meter ifrån bil motorer människo röster och konstgjorda väsen. 
 
Enligt många är staden nära till allt men inte för mig! Allt för långt ifrån det naturliga lugnet de stilla skogarna och den stjärn klara himmlen. Jag vill inte vakna och höra röster, jag vill vakna av att höra vindarna som drar i väggarna regnet som smatrar mot rutan eller solen som bländar mig.
 
Dock kan jag erkänna att det var ganska trevligt att vakna till fin stämd men svårtydig musik som gungade i någon härlig melodi imorrse eller ja man kanske ska säga i förmiddags. Mysigt på något sätt. Just nu ser jag fram emot vintern och kylan ångan från mina andetag och den bittande kylan som oavbrutet försöker tränga sig in mellan lager av kläder. 
 
Känns ganska lockande att hitta någon härlig skogsdunge vid någon sjö och slå upp ett tält, sitta vid brasan och se hur mörkret tar över ljuset och återigen se alla stjärnor. Ne vild marken om man nu kan kalla de de eller de okända är mysigt och härligt på något sätt. 
 
//Zai

Saknad! <3

Hey!
 
Har varit en lång lugn och härlig dag!  Har tittat på två filmer och drömt mig bort! Awsome! Känner mig väldigt lugn och harmonisk för tillfället. 
 
Jag har alltid varit den något mystiska personen som många på ett eller annat sätt haft svårt att sätta fingret på. med stora planer konstant med nya och så gott som alltid ett steg förre om inte fler i tankarna. 
 
Jag vill komma någon vart, jag vill göra det ingen annan trodde var möjligt! följa mina förhoppningar, mina planer. Inte ge upp på de saker jag anser viktiga för mig trotts att många tycker att jag ibland är konstig eller att jag håller kvar för länge. En del saker håller jag kvar länge och ja varför vet jag egentligen inte antagligen för att just den sak betyder mycket för mig. 
 
Omöjligt eller inte om jag har ett mål så äre så! Visst går jag även vidare men ja en del saker försvinner liksom aldrig. 
 
Just nu saknar jag mina fyrbenta vänner nå grymt!!! Saknar att ha en fyrbent vän att kommunicera med utan ord. Jag saknar att känna den närheten och det förtroende som finns mellan oss. En del ser det som en fyrbent maskin men jag ser det som enskilda individer precis som oss människor. 
 
Saknar att sitta mitt i hagen en dimmig och härlig morgon med frustanden och dunkande hovar. Jag saknar det nå grymt känna lugnet och harmonin med det som är runtomkring.
 
Saknar det nå grymt! En del påstår att det är ett intresse men det har blivit mer en livsstil! 
 
//Zai
 

Hållbarhets rapporter och skolarbete!

Hey!
 
Sitter just nu och jobbar med Kappahls hållbarhetsrapport. Det är ett skolarbete där jag ska kolla närmare på ett företags mål och strategier för att nå ett produktions sätt i detta fall som är så gynnsamt för miljön som vanligt. 
 
Här är ett litet kollage jag gjorde nyss med bilder och dyl från google från Kappahl 
 
 
//Zai 
 

Nära till allt men inte enligt mig!!

Hey!
 
Just nu sitter jag och saknar landet, hästarna och att ha en egen vovve. Skulle vara så otroligt härligt att komma ut på en promenad på landet och bara få vara, inte konstant träffa människor och behöva gå fram och tillbaka mellan hus och bilar för att komma fram. 
 
Jag är inte van att bo i stan visserligen har jag gjort det nu i ca en månad men om jag har körkort i början på nästa år så blir jag nog ej kvar här då jag vill skaffa hund och bo närmare naturen skogen och vattnet. 
 
Visst bor jag nära vattnet där jag bor idag men även de nära till tågräls, bilar, människor och hus överallt! 
 
Klart att det också på ett sätt är praktiskt att bo nära till affärer och skolan och så men trotts att många skulle säga att jag har nära till allt tycker inte riktigt jag att det stämmer. Då nära till allt för mig även innefattar naturen, skogen och ofta stallet och djuren. Dessa ovannämnda ligger lite väl långt ifrån just nu för min smak.
 
En bild jag fotade förra vintern när jag var ute med en vän :)
 
//Zai 
 

There is always a way

Hej på er!
 
Just nu är det mycket fokus på företag, plugget och körkort, Pluggat massa körkortsteori idag vilket var väldigt bra vilket också innebär att jag har kommit ett steg närmare körkort vilket känns jätte bra.
 
Hade också körlektion igår vilket var bra, samt åkte med min vän när hon körde -> like the old days. Var faktiskt kul och trotts att man inte sitter bakom ratten lär man sig mycket av att bara åka med och vara uppmärksam. 
 
Om jag skulle få bestäma själv hade jag mer än gärna enbart vilja fokusera på företag, hitta ett nytt jobb och körkort och inte plugga. Dock går plugget bra! och får ofta in uppsatser och rapporter ett antal dagar före deadline vilket är skönt.
 
Försov mig idag och tänkt koppla upp mig online och vara med på lektionen via distans men icke. Hittade ingen länk så rushade iväg till skolan för att inte komma försent. Precis i tid anländer jag till ett tomt klassrum. Drar iväg till ett annat hus för att se om vi bytt sal för att konstatera att lektionen är inställd. Inte så lyckat kanske men iväg kom jag i alla fall. 
 
 
 
//Zai