Nathalie - Ola

Hey!!
 
En låt som man garanterat kommer förknippa med Rix 12 är Nathalie - Ola. En låt som spelades ungefär hela tiden , morgon som kväll och som numera förknippas med roliga stunder och gryma minnen men personer som verkligen betyder! 
 
Länk till låten här
 
 
 
//Zai/ Enid
 

A week of mud and lots of fun!!! 4H Rix 12.

Hey!
 
Igår kom jag hem efter mitt första Rix läger med 4H. Ett läger som började den 13 Juli och som avslutades 20 Juli.  Blev en rolig vecka, träffade massor med nytt folk och tog mig även igenom en del motgångar jag stötte på i början av veckan, med allt jag skulle vänja mig med och komma in i. 
 
Veckan pacerade dock väldigt fort och ibland lite väl fort!... Hade gärna varit kvar en vecka till med allt folk på ett sätt, dock var det ju väldigt skönt att komma hem, få på sig rena kläder duscha i en riktig dusch och sova i en riktig säng men mysigt var det och grymt kul. 
 
Älvsborg vilket var det län jag åkte med vann även vollyboll turneringen vilket var grymt kul och ja vad ska man säga laget var grymt!!
 
bilder från detta är på G!
 
Ha re!
 
//Zai 

Be proud of who you are!

En av många bilder, här är Sergio fotografen och jag motivet. 
 
Hey!
 
Ja allt för många följer trender och ser upp till allt för många ideal som idag kryllar av i vårt samhälle. Inte minst när det kommer till Utseende... Många normer ger många en felaktig bild på hur man bör se ut, hur man bör vara. Många påverkas också ganska negativt av dessa ideal och ideér.
 
Av naturen är vi människor väldigt duktiga på att vara nagativa och inte minst mot oss själva, utseendet är väldigt lätt att vara självkritisk mot. Det är lätt att hitta fel bara man vill och utan större ansträngningar hittar man mycket som man inte är nöjd med och som man i en del fall gärna skulle förändra. 
 
Jag precis som många andra hittar ofta saker med mig själv som jag inte är nöjd med och skulle vilja förändra...
 
Dock har jag sakta men säkert insett att jag är jag, unik precis som jag är med mina plus och minus precis som vi alla har och så är det.  
 
Under foto kursen som jag var på i början av Juni hade vi under två dagar uppgifter där vi skulle fotografera varandra. Jag har aldrig gillat att vara med på bild och har mer än gärna försökt undvika det. Jag blir väldigt sällan nöjd med en bild där jag är med osv...
 
Har dock börjat acceptera mig allt mer efter den kursen, acceptera att den där personen på bilden som jag egentligen inte är så förtjust i faktiskt är jag och att börja acceptera att ja det är hur jag ser ut... 
 
En del bilder gillar jag också efter många om och men och betraktelser... 
 
Jag säger inte att jag gillar mitt utseende men har någonstans börjat acceptera det... Alla är unika på sittt egna speciella sätt och någonstans kommer man få leva med sig själv och bara acceptera det. Att vara stolt över den man är grymt, något jag inte nåt ännu. men kanske någon gång... 
 
Alla är unika och har sina egna sätt och vi alla borde fokusera på att höja personer i vår omgivning och vara stolta över dem. 
 
Ciao!
 
//Enid/ Zai 
 

If i can't do it... You do it!

Hej!
 
Länge sedan jag skrev nu, senaste veckan har jag varit på företags kurs, givande i början tills de började snacka om att det var typ ett skämt, att det var på låtsas osv... jag vill inte göra något som e på "låtsas" jag vill göra det på riktigt... och jag vill inte se det som ett skämt. jag vill se det som någonting kul och givande med utmaningar.
 
Just nu är jag inte alls så motiverad som jag hade hoppats på att jag skulle vara men men mycket att göra åt det... Nej inte direkt...
 
Varit ute och ridit idag, gick ganska bra dock vet jag att jag troligen inte ens hört hälften av alla fel jag harr gjort, vilket känns kul... Haha ne inte riktigt... Eftersom jag gör alla fel så kan jag väl ungefär ge upp det där med att fortsätta och försöka träna upp honom. Är lika bra det att någon annan tar över som kan... Haha skit kul ne men va fan... 
 
//Enid