Sushi on the roll :)

sushi
Hey Pps!!
Right now i am sitting in the South house at school and we are doing sushi just like we did last night. Actually my first time making sushi at home. Tought before that it was going to be very hard but making caolifornia rolles or other types of sushi isn't so hard... great!
I am planing on trying it when i come home to see if we succed then or if we don't that we have to wait and see :)
Have a great evening/afternoon :)
//Enid ♣

Mac Tire... Devolving in to a little modell (Y)

yy

Hej på er!
projektet och arbete som jag och Ikki påbörjade för ca ett år sedan rullar på fortfarande, vi har kommit grymt långt och börjat bygga upp de fem olika rikena.

Just nu har vi börjat med vårt rike Mac Tire och kommer sedan börja bygga de andra fyra... Vår plan är att bygga de olika rikena i lera. Dock har vi just nu i alla fall  3-4 riken ritade på papper...

mer information om projektet kommer senare!

Peace OUT, Enid ♣

Ohh nu blire färg... :)

Hey pps!
Igår färgade jag underhåret i en mörkare nyans nästan svart men inte riktigt,faktiskt väldigt nöjd, typ andra gången jag färgar mitt hår och första gången hade jag slingor men nu jävlar får vi testa nå nytt... Ändå bara toning men det är kul det också :D kanske kommer en bild under veckan...

Tack till Ikki som hjälpte mig med det :)

Peace OUT, Enid♣

Some die young, you better hold on...

Hey!
Har lyssnat en massa på en låt som jag fastnade lite för efter Dennis Comitz (deltagare i The Voice Sverige) framförde "Some die Young" Tycker melodin är grym men även texten sitter inte helt fel den heller :)
Underbar låt! Dock har jag inte riktigt hittat någon bra eller vettig version av den på nätet men för att höra själva låten har jag ändå hittat en version av den...Inte orginalet men någon annan version som ja funkar...
Ha re brao!
Peace OUT, Enid ♣

From ups and downs to turn a rounds...

Hey!

Har varit en dag med många händelser, första gången på väldigt länge som jag har stalltjänst och gick snabbt och enkelt vilket var grymt skönt, Trevlig frukost med nice CO och sedan arbeta på egen hand.. för att sedan några timmar senare konstatera att dagens enda lektion också var inställd... inte helt fel måste jag erkänna... Tänkte få massa gjort idag dock gick det inte riktigt som planerat men kom en bra bitt med plugget i alla fall vilket är skönt. Nu gäller det bara att ta tag i resten och få in samtliga uppgifter.
Just nu hoppas jag att det som lägger och svävar just nu ordnar sig! <3...
Några fler dagar också och sedan är Ikki tbax... nice det... och om ytterligare veckor är Seth också tbax och då äre skola på allvar igen ;)
Vad skulle man göra utan en tanke spridd liten sak som springer runt  och tror att hon e något // Zai Hahah rätt bra att ha ibland xD....
Peace OUT!

//Enid ♣

Warrior Heart...



Peace OUT, Enid ♣

Back where it all started...

Hey!

Sitter och lyssnar på Celtic music, grymt härligt, omgiven av inget annat än små lågor som letar sig upp i frihet, och som gång på gång vacklar till bland de små vind pustar som cirkulerar i rummet. Inte helt happy men vill intala mig själv att jag faktiskt inte bryr mig, vara så där ignorant och liksom spela cool. Dock känner jag mig själv jag vet med mig att jag bryr mig otroligt mycket och att känslan som omger mig just nu troligen beror mer på tidigare erfarenheter. Även spekulationerna är precis dem jag skulle tänkte och trott förr, sånt som jag borde ha lämnat bakom mig men inte ännu lyckats. Visst äre mycket som jag lämnat bakom mig men en så länge följer en del beteenden och mönster med mig.

Ska nog gå och lägga mig tidigt idag, passa på att vila upp mig inför veckan som kommer, då det kommer att vara allt annat än lungt, de stunderna under veckan då jag troligen stressad upp mig själv kommer jag längta tilbaka till denna stund eller undra varför jag inte pluggade när jag kom tillbaka men men man måste få ta det lungt ibland inte bara konstant sitta och plugga och stressa upp sig på  grund av det.

Har en del planer för imorrn bland annat sånt jag måste görra och sånt jag bör göra och en del andra saker som vore bra att hinna med. Känns väldigt mycket som söndag idag, grymt skönt att det är söndag imorgon eftersom jag kan sova ut imorrn vilket jag inte kommer att kunna göra under kommande veckan... -.-

Har även konstaterat att jag inte druckit något dock ätit någonting vilket är bra. Vet att jag bör dricka 2-3 liter varje dag men ne jag är inte så bra på det. Samt att jag även tror att det är ett sätt för mig att hämnas på mig själv lite att inte dricka exempelvis osv... varför jag vill hämnas på mig själv finns det många förklaringar till... självskade beteenden kan dock se ut på många olika sätt... inte för att det riktigt skulle kunna klassas som ett men eftersom jag är medveten och fortfarande väljer att inte.

Vet även med mig att jag tycker att det är kul att tänja på gränser och att se hur lång/länge jag kan gå med olika saker... Typ trottsa mig själv lite granna...

Peace OUT, Enid ♣

När livet kommer ifatt och min hjärna får fnatt..

Hey!

Sitter just nu på mitt rum och önskvärt skulle vara några dagar kvar till sommarlovet och inget plugg kvar, ha hela den bitten bakom mig. Rummet som jag sitter i kalas för mitt men jag har egentligen aldrig kännt mig riktigt hema i det, när jag var mindre hade jag också detta rum ett tag. Då var det verkligen jag och det var mitt men ne denna gång känns det inte som mitt, känns mer som en plats som jag någonstans är påtvingad, det är klart att det är skönt att ha en egen plat när jag kommer hem och så men ne jag känner mig inte hemma i det.

Har även haft svårt att få en bra kännsla i det rum jag har på Dille, det har liksom inte kännts som mig och jag har inte riktigt lyckats få till det på ett som gör mig nöjd med det. Visst en del kanske tycker att  det är ganska patetiskt men för mig är det viktigt att ha en plaats där jag kan vara där jag verkligen trivs och som jag verkligen kan känna "det här är jag" där jag liksom hittar lugnet dock har jag inte riktigt lyckats med den biten ännu.

Eftersom jag som person är väldigt tankesprid och har väldigt lätt för att hamna någon annan stans mentalt även om jag närvarar fysiskt så är det skönt att ha en plats där man bara kan slappna av och bara vara utan att försvinna bort någon annan stans.

Detta i längden gör mig ganska stressad, vilekt jag börjat märka av just nu längtar jag mest bara efter sommarlovet, att inte behöva ägna ens en tanke åt skolarbete plugg och de läxor jag ännu inte hunnit med. Det skulle vara så otroligt skönt. Dock har jag ett år kvar och som det ser ut i dagens läge ska jag gå kvar, hoppas bara på att jag kan hitta mig själv och lugnet och att det inte är så mycket då. Eller snarare att jag kan hantera det bättre och få ordning på ekonomi körkort etc etc... så att det är saker som jag inte stressar upp mig kring. Vore väldigt skönt...

Peace OUT, Enid

It's a choice and not a given right...

Hey ppl!!

Har just nu sportlov vilket är grymt skönt, speciellt sport inspirerat kan jag inte riktigt påstå att det har varit hittils men skönt med lov och att just det bara kunna ta det lungt och för en gångs skulle komma bort från rutiner och det vardagliga mönstret och komma till en annan plats ett tag.

de 4-5 första dagarna av lovet spenderade jag med en "vän" hos hennes pappa i en by i närheten av skolan, grymt skönt att bara kunna ta det lungt kravlöst och bara umgås och bara vara, målade, fotade och lite sånt också vilekt var kul.

Efter det bar det ner till stor staden. igår var jag iväg till fotografiska museet efter en lugn förmiddag och sedan blev det en trevlig middag i stan.

Imorrse blev det en längre promenad med vovven, väldigt skönt att bara uppfyllas av lugnet och skogen runtomkring samtidigt som man någonstans försöker hålla sig på fötterna när man halkar runt på isiga stigar, inte helt dumt dock, ganska mysigt faktiskt. Idag träffade jag också en vän från grundskolan som jag inte träffat på över ett år, väldigt trevligt att träffas igen och faktiskt märka att trotts att vi förändrats mycket sedan sist vi träffades fortfarande har en hel del gemensamt. Var ganska död när jag kom hem, så har varit ytterligare en lugn kväll.

Imorrn blir dete jobb i fokus och även en runda till stallet där jag ska longera våran häst och även vara med och hjälpa till på en tur, kommer troligen få rida en häst jag inte ridit tidigare vilket ska bli spännande.

Peace OUT, Enid ♣