A day in the City's

Hey!
En av många bilder från sommar kursen på Biskops ArnÖ 
Fotograr: Elise Carson ©
 
Back to Uppsala idag, av samma anledning som för ca tre år sedan. Efter denna sommar och Uppcon/Rix lägret i Uppsala, samt minnena från 2008 var det mycket som flög genom tankarna när jag gick mot min destination, 
 
Mörk belagda stigar, gatulycktor, Shinedown, Good Charlotte, boken som jag lyssnade på som en skol läxa när jag åkte buss, hissen ner till sista plan, min nyfikenhet som fick mig fast i hisen när det kändes som om jag var själv i hela byggnaden, Samtalen, paraden, stads rundan, Fyris skolan, labyrinten, BBM, Galan... Ja vad ska man säga det finns mycket minnen när det kommer till Uppsala. 
 
Efter Uppsala åkte jag vidare för att träffa en vän i Sthm, riktigt kul var det, snacka om att timmarna flög, och som vanligt Sverige och ja vi hade ju i alla fall otur tur med vädret xD fast gjorde inte så mycket :P 
 
Efter det drog jag till Gärdet för att möta upp Mom och ett hav med människor som sprang bellmans stafeten, 
 
A song from the past  
 
So long!
 
//Zai 

Summer of 2012

Hey!
 
Fotograf: Elise Carson (Copyright)
 
Ja vad har man inte hunnit med denna sommar? Faktiskt ganska mycket jag hade viljat hinna med men får vänta med de tills nästa sommar eller någon anna gång i framtiden.
 
Vad jag hunnit med So Far:
 
***... SOMMARLOV...***
 
* Foto kurs Biskops ArnÖ √
 
* Volontär på Uppcon, Uppsala √
 
* Roligaste Sommarjobbet intro Kurs √
 
* Driva eget företag √
 
* Börjat övningsköra √
 
* Riskettan √
 
* Tränat √
 
* Foto Utställning √
 
* Riksläger 4H √
 
* Jobbat √
 
* Volontär på Pride √
 
* Nordiska Mästerskapen Islandshästar √
 
* Två veckors semester i Spanien √
 
* Praktisera 5 veckor (Next in line) ...
 
***... SKOL START... *** 1 Oktober. 
 
Har även hunnit med att ha några veckors ledigt samt träffat massa vänner vilket varit riktigt kul! <3 
 
Ungefär 10.000 bilder kan man också räkna på att jag tagit under sommaren inte dåligt, eller jo för min dator dock har jag även fått ordning på den så de e bra, Dock är sommaren inte slut än :) 
 
So Long!
 
//Zai 
 

Moa Lignell - "Whatever They Do"

Hej!
 
Haft Moa Lignells nya låt "Whatever They do" på hjärnan stora delar av dagen, vilket ledde till att jag små sjöng på den när jag red idag komiskt nog, precis när jag kommer in i stallet börjar den spelas på radion. Så typiskt :P
 
Här är låten för er som ännu inte hört den :)
 
 
 
So long!!
 
//Zai 

Ridtur med Toppur! :)

Hej!
 
Igår lektion och idag en ute ritt själv ute i skogen så grymt skönt att komma ut själv med en samarbetsvillig och trevlig Toppur, blivit mycket mer stabil och balanserad i samtliga gångarter vilket är jätte kul, ser grymt mycket fram emot att få komma upp till skolan efter praktiken och tävla lite igen :)
 
Här är några bilder på mig och Toppur, tagna några dagar innan Spanien. 
 
Fotograf: Marcus Carson ©
 
Ignorera min min, smackar på honom :P
 
Ignorera min minn! :P
 
 
 
 
So long!
 
//Zai 

Back Home from Spain!

Hej!
 
Igår kom jag hem från Spanien! faktiskt väldigt skönt måste jag säga, äntligen kan jag ta tag i saker!
 
Bilder från Semestern kommer upp senare!
 
So long!
 
//Zai 

Islandshäst NM 5 Augusti

Hej!
 
Nyss hemkommen efter en rolig dag på Sundbyholm och Nordiska Mästerskapen för Islandshästar. Idag var det finalerna som gällde med många riktigt fina ekipage bland annat SIgfus Sigfusson och Leiknir från Övergran som är halvbror med min häst, alltid lika kul att se halvsyskon tävla på stora tävlingar :)
 
Träffade många Dillebarn, samt tog en massa bilder :) Här är några av dem:
 
   
 
Såg även en nyvunnen favorit hingst i passlöpet, haft ögonen på en unghingst vid namnet Divar från Lindenäs en uppföddning av Ia och Denni. Grymt fin häst, och grymt kul att äntligen få se honom live :) och kort och gott grymt fin och ja finnare i verkligheten än på bild! :)
 
So long
 
//Zai :)
 

Pride dag 1 :)

Hej!
 
Denna vecka är det Pride en av Sveriges största festivaler. Som dessutom främjar HBTQ frågor. Jag är dock på plats under veckan och jobbar som volontär, idag var första dagen grymt kul var det, träffa massa nya människor samt sätt många olika artister och fler blir det vilket också innebär gryma tillfällen att fota :) 
 
Här är några fåtal av de många tusen bilder jag tagit:
 
 
 
So long!
 
//Zai