Memory's by music...

Me
En bild på mig 09 när jag var i USA och hälsade på släckt :)
Hey ppl!
Sitter och lyssnar på några gammla låtar där jag sjunger och spelar gitar, och konstaterar att trotts att mycket inte riktigt stämmer på ett sånt sätt som jag skulle vilja i låtarna är varken texten melodin eller musik helt of. Nu vet jag deffinitivt vad jag ska försöka göra under lovet.
Så grymt härligt egentligen att höra sån musik jag borde tycka är dålig idag men som framkallar så otroligt många stunder och minnen från tidigare år... Säger inte att det är bra men säger bara minnen... Nostalgi...
I helgen lyckades jag på nå vänster att face planta två gånger duktigt värre, haha ja ja finns förklaringar till båda händelser vilka är ganska förståliga skäll. Ena gången var det en plastmatta som inte ville lägga på sin plats och andra gången var det isen under mig och balansen som inte riktigt samarbetade. landade på samma sätt båda gånger vilket påminde mig om alla de vurpor jag gjorde när jag var mindre... Så nu har jag en uppsvullen kind och en totalt rubbad fot.... men men med lite tur gåre över snart.
Peace OUT, Enid ♣

So much more then only letter put together...

Hey ppl!
Think alot, analytical, secretive, yes i know, but here is the thing, it's the way it is. Everybody dosn't have to know everything. I cant talk about everything, because it's sometimes hard to talk about, and not always easy to know how to express, writing has a very long time been a way for me to express myslef. a way that i really find works. more or less sense new years i have been writing in the same document, not every day sometimes once a week sometimes everyday, analysing things, thinking about things, turning and twisting things that i usually cant talk about.
Yes sometimes i'd rather talk about it and sometimes do but writing is sometimes just so much easyer... and damn you find out alot by analysing, twisting and turning, putting small spread out parts together and reading between the lines.
It's not what said that is the intresting part it's the content and everything that is not said that layes beneeth the lines, beside the words and above the mening of them. And remember body language so ofte speak for it's self. When words are not spoken a whole world can be spelling and typing it for you, in it's own way...
Have it!
Peace OUT, Enid ♣

Hey ppl! so long no see...

Hey Ppl!

Vet att det inte varit så mycket uppdatering från mig på sistone, har varit mycket skolarbete och allt för lite tid, och den tiden som blivit över har nästintill bara försvunnit som tur är i sällskap med vänner i alla fall.

Sitter just nu med fruns dator som funkar great, nice dator det xD lite större än vad jag är van vid men fungerar gör det :)

tävlade i helgen med min häst och kom på en andra placering har även haft sällskap i helgen av min moster och mamma vilket var nice.

Peace OUT, Enid♣

Miyavi - Where are you

Hey pps!!
Quite a while ago that i publiched any music here so here comes a song that i have been listening to during the weekend.
Peace OUT, Enid ♣

A week full of homework...

Hey Ppl!
Har varit en relativt seg helg, pluggat en del och tagit det lungt samt försökt bli av med min förkylning. Denna vecka är fullspäckad av redovisningar prov och diverse inlämningar, så måste försöka hålla mig i fas med samtliga uppgifter.
I helgen är det mycket planerat vilket ska bli kul.
Peace OUT, Enid ♣

Tilikum and the Attacks...

Tilikum with trainer

Hey Ppl!

Läste nyss en artikel om Tilikum en av de späckhuggare som finns i fångenskap på sea world i USA tror att det är california. En av de späckhuggare som varit mer i flertalet olika olyckor när det gäller människor som drunknat i bassängen med valarna.

Denna gång handlade det om en 27 årig man som hade fått sin dröm uppfylld och fått simma med dessa valar och som efter stängningstid på Sea World gömt sig och sedan hoppat ner i bassängen tillsammans med valarna när han var kvar själv i parken. Manens familj stämde sedan Sea World för att de, de anser att det bore ha funnits en skylt som berättade att det var farligt att hoppa ner i bassängen.

Man kan fundera lite på hur man tänker. Om man antar att ett djur med massor av egen vilja och dessutom mycket instinkter kvar som lever i en miljö som konstant håller den ganska under stimulerad. Som dessutom vägar minst ett ton om inte mer. Dessa djur lär kunna vara ganska farliga i en stressad situation om man inte kan räkna ut det själv lär man vara ganska dum och för det andra han gömde sig och gjorde det efter att parken hade stängt.

Så klart är det tragiskt att han gick bort i samband med att han hoppade ner i bassängen med valarna men ja man kanske ska tänka ett steg till innan man gör det. Okej ja jag kan deffinitivt tänka att det är enormt häftigt och ja jag skulle troligen inte tacka nej om jag fick erbjudandet men ja baserad på att det fanns folk runt omkring som visste mer om djuren än vad jag gjorde och kunde hålla lite koll.

Länk till artikeln: Klicka Här

En annan artikel om Tilikum: Klicka Här


Peace OUT, Enid

Every line is not straight!

Hey ppl!
Varför antar konstant så många att hela världen består av endast hetro människor. Något som jag fick höra många gånger idag, varför är det konstant så många som bara antar? som bara förutsätter? sånt som jag stör mig på nå grymt!!!
Peace OUT, Enid ♣

From the frames to the fllames

Hey Pps!
Idag började lite väl tidigt men fungerade bra i alla fall, bilderna på plats nu och är faktiskt ganska nöjd måste jag erkänna. Har dessutom redan sålt minst en av bilderna som just nu finns på utställningen vilker också är trevligt. Dock är det mer att synas och berätta att jag finns som är syftet med utställningen för mig samt, även låta andra ta del av bilderna istället för att ha dem läggandes på min dator och ta massa minne.
Har även varit iväg till stan och klippt mig och handlat och umgåtts med trevliga personer nice Lördag om jag får säga det själv. Under kvällen blev det film och god middag :) awsome!
Peace OUT, Enid ♣

In the big city

Hey Ppl!
Igår var det en relativt lugn dag, var hemma stora delar av dagen, på kvällen blev det utgång med tjejerna, då ingen av oss egentligen var jätte taggade men fortfarande ville ut blev ddet ett mindre ställe, men fungerade bra det också, grymt kul att träffa tjejerna igen <3 Så otroligt kul att ses! :)
Skrev även ut de bilder jag skulle ha till min utställning och gjorde ordning ramarna.
Peace OUT, Enid ♣