Grym kväll - > Får vi aldrig göra om!! (Y)

 
Jag och Alex (vovve) har dragkamp vid Kattstrupeforsen idag.
 
Två halvad fejja - > Why not xD distorted picture! :P
 
Hey!
 
Varit ute på en grymt rolig grillkväll/fiske kväll vid Kattstrupeforsen. Första gången på länge som jag åter igen hade med mig kamera. Och inser gång på gång hur förbannat kul det är!!! Längtar nu bara efter att få en ny kamera nu när försökringspengarna har kommit från min förra kamera som försvann. Har också nästan bestämt mig att jag vill ha samma modell igen. Gillar flip skärmen och trivdes bra med den kameran. 
 
Inser allt mer att jag inte kommer att kunna ta mig ifrån Jämtland och trivas med det. Vill allt mer flytta upp. Höll min andra ridlektion idag denna vecka. Gick jätte bra, går bättre och bättre. Även om det stundtals kan kännas lite skumt att stå och instruera så trivs jag ganska bra, gäller bara att bli ännu mer säker i min roll och bara köra gärnet. 
 
Ridledar utbildningen kommer att vara här på Dille mellan den 12 - 13 Juni och vill deffinitivt vara kvar på den trotts att det numera krockar med två andra saker men får helt enkelt försöka att flytta på det ena och komma senare på det andra för jag ska vara med!
 
Har också fått jobb numera, och ska gå en utbildningskurs i Norrköping. dock får vi se hur det blir med det, är som sagt allt mer inställd att flytta upp till jämtland i alla fall ett halvår eller liknande, antar att jag kanske blir fast efter det men det återstår att se. Står och väger lite mellan Island och Sverige fortfarande. Saknar det jätte mycket!!! 
 
Så grymt många lärdomar, möjligheter, och timmar av att båda träna sig själv som ryttare och hästtränare men också att få många många timmar i sadeln och få rida massor av olika hästar. Underbart!!! Samt att jag så grymt gärna skulle vilja träffa den häst jag verkligen fastnade förr när jag var på Island och hade praktik sommaren 2011. Skulle vara hur kul som helst att få rida honom igen, vet inte om han skulle vara något att importera men att träffa igen skulle vara magiskt!! <3
 
What shall we do with the drunkn sailor, Sent them to the sick society with a Sailor... tralalalala... Är trött som fan men har egentligen ingen lust att gå och sova även om det vore väldigt skönt!! 
 
7 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!! WOHO och typ 3 VECKOR KVAR TILL GREKLAND!!! <3 Awsome as hell och tycker att en viss person ska ta sitt pick och pack och bli frisk igen och komma upp till Jämtland Jämtland jamt och ständut!!!
 
Godnatt!
 
//Zaitou/ Enid 

Bara tanken gör mig glad!

 
Trotts att det var lite över ett halvår sedan som jag träffade dig sist kommer jag att tänka på dig lite då och då. Ett tag trodde jag att du redan funnit ett nytt hem och att det för mig bara var att gå vidare. Igår fick jag dock den teorin motbevisad. Ja man kan säga att jag blev glad. 
 
vad det är hos dig som så mycket tilltalar mig vet jag egentligen inte. Färgen kan vara en sak då jag förlorade en nära vän med samma färg för ett antal år sedan och någonstans efter det letat efter en individ som skulle kunna ta över hennes plats i verkligheten. Kanske var det de som gjorde att jag gav dig en chans och du mig. 
 
Dagarna och veckorna passerade, vi hade en så länge bara lärt känna varandra från marken och endast i hagen. varje gång jag gick in i din hage kom du fram varje gång jag gick runt/ sprang runt följde du efter. Du är inte den vakraste häst jag sätt men det spelar ingen roll för någonstans mötes vi ändå. 
 
Några dagar innan jag skulle åka hem fick jag äntligen provrida henne. Ingen besvikelse där heller, hade sätt andra rida och tycker att hon såg mycket trevlig ut. Som en klocka i tölten något svårt för traven bra galopp. Ja en trevlig och rolig häst med framtiden för sig. 
 
Egentligen var det meningen att hon skulle åkt hem en vecka innan jag kom till gården men så blev det inte. Hon var kvar under hela min praktik och jag fick lära känna henne. Kort därefter fick jag också veta att hon var till salu. Eftersom det vid den tiden var ovist om vad som skulle hända med min nuvarande häst började jag fundera lite.
 
Idag är min nuvarande häst bättre än någonsin och med lite tur har han repat sig <3, dock har tanken och tankarna på denna häst inte försvunnit ännu. 
 
Får se vad framtiden har att säga...
 
//Enid 

Kugg - Glugg - Skygga woop woop....

 
Hej!
 
Varför ska man vara som alla andra när jag aldrig tidigare varit det? Har haft hästskötarexamen idag och kuggade. föll på två moment. Det ena visste jag att det inte gick så bra på eftersom vi inte gått igenom det så mycket alls, samt små enkla missar. Sedan gick häst för hand inte bäst. Då domarna tyckte att hästen gick lite energi fattigt. Jag och hästen var inte i full harmoni men ja bara att göra det bästa av situationen helt enkelt, ibland går det inte hela vägen så ja what to do what to do.
 
Det är klart att det alltid är bra att ha ett säkerhets tänk och en viss mall att gå efter men när mina teorier skiljer sig en aning från det vardagliga och traditionella kan jag knappast förvänta mig att saker och ting ska vara enligt alla regler osv. 
 
Tycker dock att jag gjorde bra ifrån mig, blev godkännd på alla moment förutom två. Om man tänker på motivations nivån har den inte direkt varit på topp så ja what to do what to do. 
 
Jag är inte heller sämre på saker och ting nu än vad jag var innan, har helt enkelt bara mer att lära som vanligt. Precis som alla andra. 
 
//Zaitou 7
 

And so it goes

Hey!
 
Har inte ritkigt varit en dans på rosor den senaste tiden, kuggning på provet idag, "dåliga" betyg, stress illamående och nära till svimmningar, jag lägger helt enkelt inte på top. Motivationen behöver vi inte ens nämna när det kommer till skolan. 
 
Ganska nollad på många punkter, så ja vad ska man säga "inte lätt" som en viss person i min närhet brukar säga. 
 
Trotts att jag inte haft medvind tänker jag inte bromsa mig själv och bara lägga mig, även om det ibland känns något frestande. Dock bortsätt från skolan så flytter det på ganska bra ändå enligt min mening. 
 
Har alltid varit egen kommer alltid att vara det och att försöka passa in och göra saker som alla andra är ingen ide ser liksom ingen mening med det. Har vänjt mig med mig själv, vet mina svagheter och styrkor, och ja varför inte bara inse att jag är som jag är och det är troligen bättre och enklare att börja gilla lägget än att klanka ner på sig själv. 
 
//Enid