Now the time has come!

oh yeah
Hey Pps!
Jag har som många andra fått väldigt många olika stämplar... fått stämplar under åren som varit dess raka motsattser... vilket ära ganska intressant någonstans... även något som jag under en del perioder tagit åt mig väldigt mycket vilket jag inte skulle ha gjort men det var då och nu är nu... och många stämplar har inte egentligen berott på mig utan mycket på att försöka förra över en jobbig känsla till någon annan och i många fall ge mig den där små jobbiga stämpeln...
Har under denna sommar flertalet olika mål och nu när sommaren är här är det hög tid att börja och ta tag i olika saker och vara medveten.
Jag har under de senaste månaderna också jobbat på det och nått flertalet olika resultat vilket varit kul... dock är det inte slut än utan nu gäller det att fortsätta och vara ännu mer kritisk och tänja på gränserna ännu mer.
Har också i alla fall tre saker som jag vill försöka bli mycket bättre på... Vilka dessa saker exakt är kommer jag inte nämna men med lite tur kanske det märks :)
Ska troligen försöka sätta upp mål för varje månad :)
Ha re great!! Efter ca 15 timmars sömn är jag lite ifatt vilket är väldigt skönt!... varit upe i ca 67 timmar under helgen... dock har det varit väldigt värt det! :)
//Zai/Enid

The Song!

Hells yeah!!
//Enid / Zai

When the distance makes a different...

Elise Carson
Hey!
Saknad som så smått övergår till längtan... som avbryts och bryts i mindre bitar av tusentals klickningar... små bitar som sedan byggs upp på nytt sammanflätas... bildar något oändligt... kort och gott it's crazy! <3
Befinner mig just nu på en vecko kurs i fotografering ute på Nordens Folkhögskola. Grymt kul kan man säga och ja vad ska man säga klart yngst... but hey i survive... funkar det också handlar trotts allt om konst och att göra sin egna sak, på ett eget och unikt sätt... och ja allt man behöver är sig själv...
För att inte nämna att kameran kommeer gå varm i helgen... iriterade människor eller inte i helgen ska det plåtas så det bara skriker om det... Ska bli riktigt awsome!!
Känns som om jag håller på att bli lite små galen men svårt att göra nå annat när saker och ting är så blandat och distansen sätter sinna spår...
Galet skönt att det snart är helg <3
//Enid/ Zai

The Students day tomorrow!! :)

Hey!
Imorrn kunde jag ha tagit studenten om jag funderat och gjort rätt val för ca ett år sedan men icke... istället står jag utan mössa och får vänta ytterligare 365 dagar på den dagen då även gymnasiet sägs vara över...
Dock är jag med och firar mina vänner som tar studenten imorrn! STORT GRATTIS TILL ER!! <3 Ni är grymma!!
Imorrn blir det även uppspel! av den låt vi tränat två gånger på haha... aldrig hört låten innan men tränade idag och satt riktigt bra :)... så hoppas på detsamma imorrn!
//Enid

One day at a time... or not!

Hey!
Har äntligen fått in några fler uppgifter nu äre bara en kvar vilket är grymt skönt! Med tre skoldagar kvar är det inte helt fel!
Vi började också träna på låten idag inför fredag, gick riktigt bra och har tränat lite på egen hand också vilket är nice, :)
Här är också en grymt härlig låt:
Ha re bra!
//Enid